Jack och Maria

130 av bilderna från Jacks och Marias bröllop i Norrköping – välj HD 1080p för högsta upplösning och maximera fönstret:

2 kommentarer
Skriv en kommentar

Din email kommer inte att publiceras eller delas. Fält som måste fyllas i markeras med *

  • Mats Andreasson - Fantastiska bilder Peter. Min undran är vilken/vilka kameror du använder för bröllopsfoto.Har 2 st. Canon 1DX till sport men skulle behöva komplettera min utrustning för t.ex porträtt eller bröllop.Mvh MatsSvaraStäng

    • Peter Holgersson - Tackar! Angående bröllop så är Canon EOS 5D Mark IV och Canon EOS 5Ds R mina två klart viktigaste kameror. Detta för att de är riktigt tysta ställda på silent mode (uppskattas i kyrkan) samt att det har klart högre upplösning med hela 51 Mp respektive 30 Mp. Alla porträtt tas med 5Ds R och alla bilder tagna med live view (touch screen och follow focus ofta med raka armar) eller svåra ljusförhållande (kräver större dynamiskt omfång) tas med 5D Mark IV.SvaraStäng

Menu