Jack och Maria

130 av bilderna från Jacks och Marias bröllop i Norrköping – välj HD 1080p för högsta upplösning ocy maximera fönstret:

  • Mats Andreasson - 18 juni, 2017 - 17:34

    Fantastiska bilder Peter. Min undran är vilken/vilka kameror du använder för bröllopsfoto.Har 2 st. Canon 1DX till sport men skulle behöva komplettera min utrustning för t.ex porträtt eller bröllop.Mvh MatsSvaraAvbryt

    • Peter Holgersson - 21 juni, 2017 - 23:06

      Tackar! Angående bröllop så är Canon EOS 5D Mark IV och Canon EOS 5Ds R mina två klart viktigaste kameror. Detta för att de är riktigt tysta ställda på silent mode (uppskattas i kyrkan) samt att det har klart högre upplösning med hela 51 Mp respektive 30 Mp. Alla porträtt tas med 5Ds R och alla bilder tagna med live view (touch screen och follow focus ofta med raka armar) eller svåra ljusförhållande (kräver större dynamiskt omfång) tas med 5D Mark IV.SvaraAvbryt

Din email kommer inte att publiceras eller delas. Fält som måste fyllas i markeras med *

*

*