Lisa och Lisa på besök, igen

Lisa Långbacka och Lisa Rydberg – musiker som ofta syns i tv-rutan – kom ner från Stockholm för att en serie porträtt. Att jobba och samtidigt få lyssna på deras musik live här hemma hos oss var fint kan jag lova. Och berörande!

Nu är deras skiva ”Fiddle and accordeon conversations” nominerad i kategorin Årets Utgåva på folk- och världsmusikgalan, så de kommer till Norrköping igen. På lördag i Louis de Geer här i Norrköping avgörs det hela. Vi hoppas få skåla med fin-bubbel efteråt!

Bilden tagen med Canon EF 70-200 mm f/2.8 L IS II

Bilden tagen med Canon EF 70-200 mm f/2.8 L IS II

Bilden tagen med Canon EF 70-200 mm f/2.8 L IS II

Bilden tagen med Canon EF 70-200 mm f/2.8 L IS II

Bilden tagen med Canon EF 70-200 mm f/2.8 L IS II

Bilden tagen med Canon EF 70-200 mm f/2.8 L IS II

Inga kommentarer
Skriv en kommentar

Din email kommer inte att publiceras eller delas. Fält som måste fyllas i markeras med *

Menu