Hjärtat i skogen

Min käre vän Fredrik Schlyter – skicklig, ödmjuk yrkesfotograf och bergsklättrare med internationella meriter – har tagit riktigt fina bilder på denna lilla göl i hjärtat av Östergötland.

I fredags på väg hem från Motala/Tjällmo kunder jag inte hålla mig; efter två jobb med bl.a. drönarfotografi passade jag på att kika på gölen från ovan. Jag har sprungit förbi den några gånger på orienteringstävlingar i forntiden men då såg den knappast lika spännande ut. Bilden har inte samma magiska ljus som vid Fredriks besök men är ändå väl värd att publicera.

Till saken hör att Fredriks hjärta, exempelvis när det gäller att vara medmänniska och hjälpa andra människor i kris, är ett av de största hjärtan jag känner! Så här är Fredriks hjärta:

1 kommentar
Skriv en kommentar

Din email kommer inte att publiceras eller delas. Fält som måste fyllas i markeras med *

  • MaliBrolinSuper fint. Hoppas Fredrik läser den fina beskrivningen av en vän!SvaraStäng