12-12-12 eller stör mig inte – jag redigerar

Datumet 2012-12-12 har blivit bröllopsdag för många sägs det. Kanske gifte de sig klockan 12:12:12 för att få hela fem tolvor till den magiska tidpunkten.

Jag sneglar bort mot sambon Josefine – skulle vi gift oss idag? Hon tittat strängt och uttrycker ”stör mig inte – jag redigerar”. Men med glimten i ögat förstås…

Det är kallt idag – även inne i lägenheten. Bostadsföreningen Trygg renoverar tvättstugan och det luktar lösningsmedel ända in i vardagsrummet. Därav öppna fönster och tangentbordet är iskallt. Igår när jag till slut lade mig såg hon ut som den besatta dottern i Excorsisten – ni vet scenen när hon låg i sängen i det iskalla rummet och det rök ur munnen.

Bilden tagen med Canon TS-E 90 mm f/2.8

// ph


0 kommentarer
Skriv en kommentar

Din email kommer inte att publiceras eller delas. Fält som måste fyllas i markeras med *