Rune 100 år

Rune Haraldsson hälsar och tackar för värmande gratulationer samt för den oförglömliga uppvaktningen på sin 100-årsdag! Dessutom ett stort tack till alla som lämnat bidrag till den nyinstiftade fonden för ungdomsorienterare i Östergötland!

Bland gästerna fanns landshövding Elisabeth Nilsson, kommunstyrelsens ordförande Lars Stjernkvist, Sveriges Television, Sveriges Radio, Norrköpings Tidningar, Folkbladet, Skogssport, Svenska Orienteringsförbundet, Östergötlands Orienteringsförbund, NAIS, Skogskarlarnas klubb och många andra bland, familj, släkt, vänner, orienterings-Sverige, press, Norrköpings kommun, arbetsliv och grannar – även en del som spontant slank in för att få en glimt av den pigge jubilaren.

Här följer en samling bilder från söndagens uppvaktning hemma hos Rune i Ljura och särskilt hos grannen Fatma Mohamud Higander med familj som hade tält och servering på sin tomt:

3 kommentarer
Skriv en kommentar

Din email kommer inte att publiceras eller delas. Fält som måste fyllas i markeras med *

  • Inge BlombergHärliga bilder från ett professionellt öga. En fantastisk fest för den enastående Rune Haraldsson. Och inte minst inspiration för allt som ligger framför oss. Tack för att jag fick delta vid detta oförglömliga tillfälle. Mvh. / Inge SvaraStäng

  • Magnus HaraldssonTACK för erat fantastiska engagemang i samband med “gamla fars” stora dag. Vilka fina foton ni tagit från festen och vilket fint bildspel om pappa som rullade i vardagsrummet!SvaraStäng

  • Ola GustafssonEn oförglömlig dag och med den här suveräna bildserien kan man fortfarande känna stämningen och gemytet. Allt skapat tack vare ett sekellångt liv för Rune, där hans gärning lagt grunden för formatet och innehållet för högtidsdagen. En ära att ha fått uppleva detta. / Ola GSvaraStäng