Fotoinslag i P4 Östergötland

Inte löpning – däremot fotografi…

I april blev jag uppringd av Titti Elm i P4 för att (ännu en gång) prata löpträning i lokalradio/lokal-tv. Eftersom jag håller på att trappa ner tränarjobbet tackade jag nej och berättade att det blir mest matematik vid LiU framöver och allt mindre löpträning, parallellt med fotografin som jag bedriver ihop med Josefine.

Bilden tagen med Canon EF 200 mm f/2.0 L IS + Foursquare

– Fotografi, svarade hon med en frågande ton…

– Är du också fotografen Peter Holgersson? Jag trodde det var olika personer…

De hade tänkt göra ett inslag om fotografi efter inslaget om löpning och därmed satt jag ändå i direktsändning i studion denna förmiddag.

Vi pratade lite om hur jag startade, om några bilder,  hur jag tänkt, vilka mina tips var samtidigt som lyssnare med dator kunde se bilderna via länk i programtablån.  Nivån skulle vara så att en fotointresserad nybörjare kunde hänga med till 90 %. Hoppas alla hängde med och att det upplevdes något så när pedagogiskt och lättsmält – lyssna själva och avgör  🙂

Bilden tagen med Canon EF 600 mm f/4 L IS II

// ph


0 kommentarer
Skriv en kommentar

Din email kommer inte att publiceras eller delas. Fält som måste fyllas i markeras med *