Lidingöloppet sista delen – 100 bilder

Ett tufft veckoslut för två fotografer…

Tre dagar med fotografi och snabb redigering från morgon till natt – vi vet att vi lever jag och Josefine. Lidingöloppet börjar med LidingöRuset kl 11:00 på fredagen och avslutas med Lidingöloppet Tjejmil söndag eftermiddag. Uppdraget var – precis som förra året – att fylla arrangörens bildbank med högupplösta bilder för allehanda användning. Bilder från samtliga klasser. Jag drog gång under fredag morgon medan Josefine anslöt med tåg fredag kväll.

Tack o lov fick vi en avkopplande lördagskväll hemma hos Jessica, Jonas och Selma o Perla. Raka vägen in till köksbordet där Jonas’ kallrökta lax – som han givetvis själv fångat på fluga i norska laxälven Gaula (i Tröndelag) – serverades med tillbehör och dryck. Gott och lyxigt att bara få slå sig ner och njuta. Mycket fotoprat förstås vilket man skulle kunnat fortsatt med halva natten om inte Lidingöloppet fortsatte morgonen efter.

Med en bunt fotoböcker under armen lämnade vi huset på Mälarhöjden för ytterligare genomgång av dagens bilder – Josefine betade av lite en del med laptopen i knät medan jag styrde fram i kön över broarna ut mot ön. Nya klasser kl 09:00 söndag morgon.

Nedan hundra typiska Lidingöloppsbilder från diverse olika klasser – blandat från hela tävlingshelgen och vi hoppas man får del av stämningen. Ytterligare ett par hundra finns i bildspelen från tidigare blogginlägg men de kan man ju bespara alla er som inte är tokiga i terränglöpning. Bilderna ligger i kronologisk ordning från LidingöRuset till Lidingöloppet Tjejmil:

 

 

 

 

 

// ph

 

0 kommentarer
Skriv en kommentar

Din email kommer inte att publiceras eller delas. Fält som måste fyllas i markeras med *