Maria fyller hyllorna

Idag besökte jag Jysk som flyttar in i Mirum. Butikschefen visade sig vara en syster till en gammal elev – Andreas ”Kula” Pettersson som förgyllde mina tidiga år på Bergaskolan. Andreas från Söderköping gick i min första klass på den lilla högstadieskolan i sekelskiftsbyggnaden mellan Brunnsparken och Göta kanal.

Maria hade fullt upp att fylla hyllorna inför premiären:

Bilden tagen med Canon EF 200 mm f/2.0 L IS

Senast jag såg ”Kula” var vid datorn 2010 när jag öppnade en bild tagen under dagen. Jag kände plötsligt igen föraren men kom på det lite för sent. Jag mindes att ”Kula” drömde om att bli rallyförare under högstadiet och tyckte att det var extra kul att upptäcka just honom bakom ratten i en Volvo 240 sponsrad av hans arbetsgivare Beckers Bil:

Bilden tagen med Canon EF 300 mm f/4 L IS

// ph

0 kommentarer
Skriv en kommentar

Din email kommer inte att publiceras eller delas. Fält som måste fyllas i markeras med *