Seger med 192-0 men men det omvända hade känts bättre

Under mars månad fick detta hockeyblogginlägg 192 st likes kopplade till Facebook; LHC vann en slutspelsmatch och många supporters gillade att se bilder på detta. Idrott är viktigt, eller?

Bilden tagen med Canon EF 8-15 mm f/4 L Fisheye

Samma månad fick inlägget som ligger som repris här nedan noll st likes. Inte ett enda Facebook-like-tryck.

Kanske ointressant text, en bild som inte sade så mycket, en kort tänkvärd video (75 sekunder) som ingen orkade se och ännu mindre den fina videon i sin helhet (1:58 h lång). Kanske kände någon sig träffad och tog illa upp? Hoppas inte det.

Troligen var det bara jakten på lättsmält underhållning som gjorde att man hoppade vidare. Material som inte ryms under detta tak sorteras vanligen bort.

Se videon nu om ni orkar, i alla fall den korta nedan (75 sekunder) . Här kommer den ”olajkade” reprisen:

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ibland tycker man att världen är orättvis. Som ett litet barn tänker man ”What about me”… Vanligtvis omotiverad självömkan…

Den här killen gör allt som är motsatsen till självömkan. Habtay, från Eritrea. Han är med och tränar ibland och hans upplevelser från hemlandet liknar inget vi kan föreställa oss. Men han har startat om och kämpar vidare. En himla fin kille.

Bilden tagen med Canon EF 85 mm f/1.2 L II

Här är killen som myntade begreppet ”What about me” – en målande synonym till självömkan. Gillar du det korta men tänkvärda filmklippet nedan kan du se hela filmen här.


// ph


0 kommentarer
Skriv en kommentar

Din email kommer inte att publiceras eller delas. Fält som måste fyllas i markeras med *